Inovácie produktov Restaumatic – Prepitné

Spoločnosť Restaumatic zavádza novú funkciu, ktorá mení možnosť spracovania prepitného v online objednávkach. Vďaka tejto inovácii môžu teraz reštaurácie jednoducho vyberať prepitné od zákazníkov, ktorí si objednajú donášku a rozvoz.  Pozrite si, ako táto funkcia funguje.

O prepitnom

Odteraz je možné do online objednávok zahrnúť aj prepitné. Vďaka tejto funkcii môžu zákazníci vašej reštaurácie pridať prepitné vo výške 5 %, 10 % alebo 15 %. Môžu tiež ručne zadať sumu podľa vlastného výberu.

Návrh na pridanie prepitného sa zobrazí na webovej stránke reštaurácie pri pokladni, hneď po výbere spôsobu platby.

Táto funkcia je veľmi jednoduchá a poskytuje zákazníkom väčšiu slobodu pri oceňovaní vášho personálu.

Kľúčové informácie o funkcii dávania prepitného:

  • Právne aspekty – pokiaľ ide o účtovanie dane, nezabudnite dodržiavať zákony svojej krajiny, 
  • Prepitné nie je položkou na účtenke – uvádza sa ako informácia úplne dole na účtenke.
  • Dostupnosť v hlásení o predaji – umožní vám to podrobne sledovať sumy prepitného.
  • Provízia z celkovej sumy – počíta sa z celkovej sumy objednávky vrátane prepitného.

Aby mohla reštaurácia používať funkciu prepitného, musí mať implementovaný Nový objednávací systém. Tento nový systém prináša mnoho vylepšení, napríklad jednoduchšie zmeny v menu, nový vzhľad nákupného košíka a pokladnice a možnosť budúcich aktualizácií.

Prečo by ste mali zapnúť funkciu prepitného?

Začlenenie tejto možnosti do systému online objednávok nielenže zvyšuje spokojnosť zákazníkov, ale tiež motivuje váš personál k poskytovaniu služieb na najvyššej úrovni. Okrem toho zvyšuje pocit angažovanosti a spolupatričnosti posádky k reštaurácii, pretože priamo odráža ich tvrdú prácu v podobe peňazí navyše.

Ako môžem zapnúť funkciu prepitného?

Funkciu môžete jednoducho zapnúť v paneli reštaurácie tak, že prejdete na kartu „Nastavenia“, prejdete nadol a zaškrtnete „Povoliť prepitné (5%, 10%, 15%)“.


Udržujte svojich zákazníkov a zamestnancov spokojných pomocou moderných riešení, ktoré ponúka spoločnosť Restaumatic. Spoločne vytvárame budúcnosť gastronómie! Ak ešte nemáte náš systém, kontaktujte nás.